Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️

SignUp Now!
  • Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️

Son mesajlar

Yan Yana Banner

Order Invest Forex (1 Görüntüleyici)

saydamlık

Resim Yükle
0
Rank
buradan yatırım yapan var mı dostlar. birkaç sorum olacak özel. para kazanalım istiyorum biraz. forex-platformu konusunda deneyimlileri dinlemek isterim.

merhabalar ben 1 senedir piyasanın içerisindeyim kazancımda çok oldu kaybımda hatta kayıplarımın çoğu önceden çalıştığım bazı kurumların para çıkışı yapmamasıydı isimlerini vermem doğru olmaz ama dikkat etmek gerekiyor kurum seçerken. Ben şuan order invest'te işlem yapıyorum sosyal medyada görüp deneyimledim şu ana kadarda bir sorun yaşamadım çok şükür, tabi ki eksikler oluyor ama bunlar kimseyi etkilemiyor dile getirdiğinizde sorunları direk çözüme kavuşturuyorlar yani araştırmanı isterim ama ben çok memnunum bilgin olsun dostum. Piyasalara değinmek gerekirse ben altın ve endekste işlem yapıyorum sende bir kaç parite belirleyip işlem yapman sağlıklı olur

Şu an konuyu görüntüleyenler

Geri