Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Merhaba değerli Foruma Gel üyeleri formumuza kayıt olarak sizlerle birlikte büyüyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Foruma Gel Yönetimi!
Yan Yana Banner

Order Invest Forex (1 Görüntüleyici)

S
Yan Yana Banner

saydamlık

Resim Yükle
0
forumagel.com
Konular
0
buradan yatırım yapan var mı dostlar. birkaç sorum olacak özel. para kazanalım istiyorum biraz. forex-platformu konusunda deneyimlileri dinlemek isterim.

merhabalar ben 1 senedir piyasanın içerisindeyim kazancımda çok oldu kaybımda hatta kayıplarımın çoğu önceden çalıştığım bazı kurumların para çıkışı yapmamasıydı isimlerini vermem doğru olmaz ama dikkat etmek gerekiyor kurum seçerken. Ben şuan order invest'te işlem yapıyorum sosyal medyada görüp deneyimledim şu ana kadarda bir sorun yaşamadım çok şükür, tabi ki eksikler oluyor ama bunlar kimseyi etkilemiyor dile getirdiğinizde sorunları direk çözüme kavuşturuyorlar yani araştırmanı isterim ama ben çok memnunum bilgin olsun dostum. Piyasalara değinmek gerekirse ben altın ve endekste işlem yapıyorum sende bir kaç parite belirleyip işlem yapman sağlıklı olur

İçerideki yatırdığınız ve kazandığınız parayı çekebilmeniz için vergilendirme ücreti istediler mi sizden

Şu an konuyu görüntüleyenler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri