- 5 Gün
- Konular
- 23
- Web sitesi
- www.forumagel.com
Web Geliştirme Bölüm Kuralları
- HTML, CSS, JavaScript, PHP, API, veritabanı, framework ve benzeri web teknolojileri hakkında bilgi, rehber, yardım ve deneyim paylaşımları yapılabilir.
- Teknik yardım konularında kullanılan teknoloji, kod yapısı, alınan hata ve sorunun nasıl ortaya çıktığı mümkün olduğunca açık şekilde belirtilmelidir.
- Kod, script veya proje paylaşılırken içeriğin amacı ve kullanım alanı belirtilmeli; zararlı, güvenliği tehdit eden veya kötüye kullanıma yönelik kodlara izin verilmez.
- Başka kişilere ait kod, proje veya kaynaklar paylaşılırken kaynak belirtilmeli ve kullanım lisanslarına uyulmalıdır.
- Konu başlıkları içeriği açıkça ifade etmeli; yanıltıcı başlık, gereksiz konu tekrarı, spam ve flood yapılmamalıdır.
- Reklam, hizmet satışı veya ticari tanıtım içeren paylaşımlar yalnızca ilgili bölüm ve kurallar kapsamında yapılmalıdır.
- Forum genel kuralları bu bölüm için de geçerlidir. Yönetim, kurallara aykırı veya bölüm amacı dışında kalan içerikleri düzenleme, taşıma, birleştirme veya kaldırma hakkına sahiptir.