DR.CAR
Yeni Üye
Selamlar ForumAgel ailesi, bugün sizlerle XenForo altyapısında konuların başlık altında (yazar ve tarih bilgisinin yanında) göz ikonlu toplam görüntülenme sayısını nasıl aktif edebileceğinizi adım adım paylaşacağım.
Hazırsanız hemen başlayalım!
HTML
3. Adım: Görüntülenme Kodunu Ekleyin
Bulduğunuz tarih bloğunun (</li>
hemen altına şu kod parçasını ekleyin:
HTML
İşlem bu kadar! Takıldığınız veya hata aldığınız bir yer olursa yorumlarda belirtebilirsiniz. İyi forumlar!
Hazırsanız hemen başlayalım!

1. Adım: Şablon Düzenleyicisine Giriş
Yönetici panelinize giriş yapın ve sol menüden Görünüm > Şablonlar yolunu izleyin. Arama çubuğuna thread_view yazarak ilgili şablonu açın.2. Adım: Meta Alanını Bulma
Şablon kodları arasında başlığın altındaki yazar ve tarih meta bilgilerinin bulunduğu şu bloğu bulun:HTML
Kod:
<span><<span>xf:description</span> <span>meta</span>=<span>"false"</span>></span><br> <span><<span>ul</span> <span>class</span>=<span>"listInline listInline--bullet"</span>></span><br> <span><<span>li</span>></span><br> <span><<span>xf:fa</span> <span>icon</span>=<span>"fa-user"</span> <span>title</span>=<span>"{{ phrase('thread_starter')|for_attr }}"</span> /></span><br> <span><<span>span</span> <span>class</span>=<span>"u-srOnly"</span>></span>{{ phrase('thread_starter') }}<span></<span>span</span>></span><br><br> <span><<span>xf:username</span> <span>user</span>=<span>"{$thread.User}"</span> <span>defaultname</span>=<span>"{$thread.username}"</span> <span>class</span>=<span>"u-concealed"</span> /></span><br> <span></<span>li</span>></span><br> <span><<span>li</span>></span><br> <span><<span>xf:fa</span> <span>icon</span>=<span>"fa-clock"</span> <span>title</span>=<span>"{{ phrase('start_date')|for_attr }}"</span> /></span><br> <span><<span>span</span> <span>class</span>=<span>"u-srOnly"</span>></span>{{ phrase('start_date') }}<span></<span>span</span>></span><br><br> <span><<span>a</span> <span>href</span>=<span>"{{ link('threads', $thread) }}"</span> <span>class</span>=<span>"u-concealed"</span>></span><span><<span>xf:date</span> <span>time</span>=<span>"{$thread.post_date}"</span> /></span><span></<span>a</span>></span><br> <span></<span>li</span>></span><br>
3. Adım: Görüntülenme Kodunu Ekleyin
Bulduğunuz tarih bloğunun (</li>
HTML
Kod:
<span><<span>li</span>></span><br> <span><<span>xf:fa</span> <span>icon</span>=<span>"fa-eye"</span> <span>title</span>=<span>"{{ phrase('views')|for_attr }}"</span> /></span><br> <span><<span>span</span> <span>class</span>=<span>"u-srOnly"</span>></span>{{ phrase('views') }}<span></<span>span</span>></span><br> {$thread.view_count|number}<br> <span></<span>li</span>></span><br>
4. Adım: Kaydet ve Test Et
Değişiklikleri kaydettikten sonra herhangi bir konunuza giderek başlığın altında yazar ve tarihin yanında görüntülenme sayısının ikonlu bir şekilde geldiğini kontrol edebilirsiniz.İşlem bu kadar! Takıldığınız veya hata aldığınız bir yer olursa yorumlarda belirtebilirsiniz. İyi forumlar!