Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️
Yan Yana Banner

Xenforo Admin Şifremi Unuttum Nasıl Bulabilirim? (1 Görüntüleyici)

Yan Yana Banner
Konular
0
Bu konumuzda XenForo forumunun yönetici şifresini unuttuğunuzda nasıl geri alabileceğinizi adım adım açıklayacağım. Şifrenizi sıfırlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Ancak bu işlemi gerçekleştirmeden önce veritabanı yedeğini almanız önemlidir, böylece verilerinizi güvende tutarsınız.

Adım 1: PhpMyAdmin'e Giriş Yapın İlk adım, XenForo forumunuzun veritabanına erişim sağlamaktır. Genellikle bu işlemi web hosting kontrol paneliniz veya hosting sağlayıcınızın arayüzü üzerinden yapabilirsiniz. PhpMyAdmin'e giriş yapın.

Adım 2: Veritabanınızı Seçin PhpMyAdmin'e giriş yaptıktan sonra, XenForo forumunuzun veritabanını seçmelisiniz. Bu, "Veritabanları" sekmesini kullanarak yapılır. Doğru veritabanını seçtiğinizden emin olun.

Adım 3: SQL Sorgusu Çalıştırın Şimdi, yeni bir şifre oluşturmak için özel bir SQL sorgusu kullanacağız. Bu sorguyu çalıştırmak için "SQL" sekmesine tıklamanız gerekecektir. Aşağıdaki SQL sorgusu kullanılacaktır:

SQL:
UPDATE xf_user_authenticate
SET data = BINARY
    CONCAT(
        CONCAT(
            CONCAT('a:3:{s:4:"hash";s:40:"', SHA1(CONCAT(SHA1('123456'), SHA1('salt')))),
            CONCAT('";s:4:"salt";s:40:"', SHA1('salt'))
        ),
        '";s:8:"hashFunc";s:4:"sha1";}'
    ),
scheme_class = 'XenForo_Authentication_Core'
WHERE user_id = 1;

Not: Yukarıdaki sorgudaki "123456" kısmını, yeni bir şifreyle değiştirmelisiniz.

Adım 4: Yeni Şifrenizi Kullanın Bu sorguyu başarıyla çalıştırdıktan sonra, XenForo yönetici şifreniz güncellenecektir. Artık bu yeni şifreyi kullanarak XenForo yönetici paneline giriş yapabilirsiniz.

Unutmayın ki veritabanı ile çalışırken dikkatli olmalısınız. Yanlışlıkla verileri silmemek veya bozmamak için bu işlemi özenle yapmalısınız.

Xenforo admin şifresi bulma, Xenforo unutulan şifreyi bulma gibi arama sorguları ile gelmiş olabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri