Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️
Yan Yana Banner

Okullar tatil edildi ama beklenen kar yağmadı (1 Görüntüleyici)

Yan Yana Banner
Konular
31
Okullar tatil edildi ama beklenen kar yağmadı

Ayfonkarahisar’da beklenen kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bugün okullar tatil edildi. Ancak kentte beklenen olmadı, kar yağışı gerçekleşmedi.

forumagel.com Okullar tatil edildi ama beklenen kar yağmadı

Afyonkarahisar’da beklenen kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarında eğitim öğretime bugün ara verildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, “Meteorolojiden alınan verilere göre, ilimizde gece yarısından itibaren etkili olması ve aralıklı olarak da gün içinde devam etmesi beklenen kar yağışı, kar birikintileri, don ve buzlanmanın araç trafiği ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuz etkiler göz önüne alınarak, ilimizdeki tüm ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarının (kreş ve gündüz bakımevleri hariç) eğitim-öğretim faaliyetlerine 30 Aralık 2024 Pazartesi günü 1 gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli kamu personelimiz 1 gün süreyle idari izinli sayılacaklardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ise çocuklara sosyal medya hesabından seslenerek, “Sevgili çocuklar, ilimizde gece saatlerinde etkisini artırması beklenen kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 30 Aralık Pazartesi günü tüm okullarımız 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Sizlerin sağlığı ve güvenliği bizim için çok önemli. Lütfen soğuk ve yağışlı havalarda dikkatli olun ve keyifli bir kar tatili geçirin.” ifadelerini kullandı.

Okulların tatil edildiği kentte henüz beklenen kar yağışı gerçekleşmedi. Gece hafif kar yağışının görüldüğü kent merkezinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Hava sıcaklığının 2 derece civarında seyrettiği kentte Karahisar Kalesi’nin zirvesinde ise hafif beyaz örtü oluştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri