• Merhaba değerli Foruma Gel üyeleri formumuza kayıt olarak sizlerle birlikte büyüyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Foruma Gel Yönetimi!

MEB EKYS sonuç tarihi 2025: EKYS sonuçları sorgulama ekranı açıldı mı, EKYS nedir?

forumagel

Admin
Konular
10,537
4 saat 18 dakika
MEB EKYS sonuç tarihi 2025! EKYS sonuç sorgulama ekranı

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı uygulandı. Sınava katılan adaylar 2025 EKYS sonuç tarihini beklemeye koyuldu. Sınavlar 100 puan üzerinden ve yanlış cevaplar dikkate alınmadan değerlendirilecek. Peki, 2025 MEB EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

JCTgC8qhGUGBCSr6RZ4h5A.jpg

MEB-EKYS uygulaması 2 Mart tarihinde yapıldı. Sonuçlar ÖSYM'nin sonuç sayfasından yayımlanacak. Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar sonuçların açıklanmasının ardından 10 gün içinde dilekçe ile başvurabilecek. İşte, EKYS sonuç ekranı...
hPoEOq7rUEadxiAukp877w.jpg

ÖSYM tarafından düzenlenen Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı için sonuçlar 21 Mart tarihinde adresinden yayımlanacak. EKYS SONUÇ EKRANISınavda adaylara genel kültür, Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi, değerler eğitimi, eğitim ve öğretimde etik, eğitim bilimleri ve mevzuat konularından sorular yöneltiliyor.
LPqYIgYqZECkYH3TaA_4Jw.jpg

EKYS; Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullara yönetici seçmek amacı ile ÖSYM tarafından düzenlenen bir sınavdır. Bu sınava sadece Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapan adaylar katılabilir.

Bu konuyu görüntüleyenler

Ana Sayfa Kayıt Ol Giriş Yap