- Konular
- 46
- Web sitesi
- forumagel.com
Global Altyapı Server Files – Çok Dilli Sistemli
Merhabalar Değerli Forumagel Üyeleri,
Arşivimde Bulunan Ve Üzerinde Düzenlemeler Yaptığım Server Files'ı Sizlerle Paylaşmak İstiyorum. Global Olarak Ayarlanabilecek Şekilde Hazırlanmıştır Ve Toplamda 8 Farklı Dil Desteği Bulunmaktadır.
Files İçerisine 4-5 Farklı Sistem Ekledim, Ayrıca Altyapıya Uyumlu Olarak Kendi Hazırladığım Bazı Fixleri De Entegre Ettim. Kurulumu Kolaydır Ve İstediğiniz Gibi Uyarlayarak Kendi Sunucunuza Göre Şekillendirebilirsiniz.
Not: Dosya İçerisinde Yapılan İşlemlerle İlgili Açıklamalar Mevcut. Notları Okuyarak Kurulum Ve Yapılandırma Sürecini Takip Edebilirsiniz.
Kurulumda Sorun Yaşayanlar Konu Altına Yazabilir. Elimden Geldiğince Yardımcı Olurum.
Herkese Kolay Gelsin Ve İyi Geliştirmeler!
Teknik Altyapı:

Merhabalar Değerli Forumagel Üyeleri,
Arşivimde Bulunan Ve Üzerinde Düzenlemeler Yaptığım Server Files'ı Sizlerle Paylaşmak İstiyorum. Global Olarak Ayarlanabilecek Şekilde Hazırlanmıştır Ve Toplamda 8 Farklı Dil Desteği Bulunmaktadır.
Files İçerisine 4-5 Farklı Sistem Ekledim, Ayrıca Altyapıya Uyumlu Olarak Kendi Hazırladığım Bazı Fixleri De Entegre Ettim. Kurulumu Kolaydır Ve İstediğiniz Gibi Uyarlayarak Kendi Sunucunuza Göre Şekillendirebilirsiniz.

Herkese Kolay Gelsin Ve İyi Geliştirmeler!
Teknik Altyapı:
- FreeBSD 12.2
- MySQL 5.6
- Visual Studio 2022 Uyumlu Kaynak Kodlar

You don't have permission to view content!
You don't have permission to view content!