Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️

SignUp Now!
  • Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️
Yan Yana Banner

İbanıma Gelen Para Sorunu (1 Görüntüleyici)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sadican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sadican

Resim Yükle
0
Rank
Merhabalar , Geçenlerde Whatsapp Üzerinden Alım-Satım Grubunda Bi Arkadaşın İbandan-Papara Dönüştürme İşlemi Yaptım İlk Defa. Ve Gelen Para 13Bin TL Bu Dönüştürdüğüm Para Başka Kişilerden Gelen Para Sorun Olur mu? Olursa Ne Gibi Sorunlarla Karşılaşırım Ne Yapmam Lazım

Umarım basınıza iş gelmez çünkü bu bozum işlerinde genelde dolandırıcılar iban to kripto sistemlerini kullanıyorlar ve ihale size kalıyor öncesinde forumumuzda bir üyemiz bozum hizmeti verirken yasamıstı kriptodan gönderdiginiz için siz ulasamayabiliyorsunuz. Fakat karsı tarafı tanıyorsanız problem olacagını düşünmüyorum.

İyi forumlar.

aynı olay başıma geldi hocam kişi şikayette bulunur ise parayı iade etmek zorunda kalacaksınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler

Geri