- Konular
- 22
- Web sitesi
- forumagel.com
Merhaba Arkadaşlar,
Daha önce FreeBSD 12.1 sürümünü paylaşmıştım, ancak yaptığım uzun testler sonucunda bu sürümün yavaş çalıştığını gözlemledim. Belki de bu durum sadece benim bilgisayarımda yaşanıyor olabilir. Bu nedenle, sizlere aynı özelliklere sahip, daha performanslı ve stabil olan FreeBSD 11.3 VDI dosyasını paylaşıyorum. Dosyanın orijinal boyutu 4.25 GB, ancak yüksek sıkıştırma yöntemiyle 1.05 GB'lık bir RAR dosyasına dönüştürdüm. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
İyi kullanımlar!
Daha önce FreeBSD 12.1 sürümünü paylaşmıştım, ancak yaptığım uzun testler sonucunda bu sürümün yavaş çalıştığını gözlemledim. Belki de bu durum sadece benim bilgisayarımda yaşanıyor olabilir. Bu nedenle, sizlere aynı özelliklere sahip, daha performanslı ve stabil olan FreeBSD 11.3 VDI dosyasını paylaşıyorum. Dosyanın orijinal boyutu 4.25 GB, ancak yüksek sıkıştırma yöntemiyle 1.05 GB'lık bir RAR dosyasına dönüştürdüm. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Genel Özellikler
- GCC 9.3
- MAKEDEPEND
- SUBVERSION
- MYSQL 5.6
- GMAKE
- DEVIL
Source Build Bilgilendirme
- Sourcenizin GCC 9 ile uyumlu olması gerekmektedir, aksi takdirde build işlemi başarısız olabilir.
- Uygun GCC sürümünü yüklemek için aşağıdaki komutu kullanabilirsiniz:
pkg install gcc
MySQL Bilgilendirme
- Eğer sunucunuz farklı bir MySQL sürümü gerektiriyorsa, örneğin 5.5 sürümü, mevcut MySQL 5.6 sürümünü şu komutla kaldırabilirsiniz:
pkg remove mysql56-server mysql56-client - Ardından, MySQL 5.5 sürümünü yüklemek için:
pkg install mysql55-server - Farklı bir MySQL sürümü yüklemek isterseniz, sürüm numarasını değiştirerek yükleyebilirsiniz (örneğin "5.5 = 55").
FreeBSD Giriş Bilgileri
- Kullanıcı Adı: root
- Şifre: dev
Önemli Not
Performans ve stabilite benim için önceliklidir. Temiz ve hatasız bir çalışma ortamını tercih ederim. Sizlerin de aynı deneyimi yaşamasını dilerim.İyi kullanımlar!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olun. Giriş yap veya üye ol.