- Konular
- 6
- Web sitesi
- forumagel.com
Merhaba
Bu gün sizlere elseria mt2 tüm dosyalarını paylaşacağım. Orjinal açık pack ve orjinal game ve mysql source v.s hepsi tarafımca warezlenmiştir.
Bildiğiniz üzere files sahibi paylaşımı yapmış fakat açık packları paylaşmamıştı ve filesi ücretli satarak sorunlu şekilde fakat destek ve yardım sağlmayarak cevaplar vermedi.
Fazla birşeyler yazıp sizleri meşkul etmicem yada hak hukuktan bahsetmicem hiç bir files yada site paneli warez edilemez gibi bir konu yoktur.
Elseria Alt yapısını biliyorsunuzdur sistemleri çok iyi biliyorsunuz uzunca sistemleri eklemeye gerek var mı bilemedim fakat başlı başına beli bi kaç sistemi belirteceğim.
? 249-300 WS'lik Oyun Yapısı ve Bol dönüşümlü
? Kuşak, Kanat sistemi
? Çapraz sistemi P1,P2,P3 zırh ve silah dönüşümü
? Yeni nesil silah ve zırh kostümleri
? Plex Zindanı Bölgesi ve Farklı zindanlar
? Yeni köstüm sistemi ve malzemesi
? 5 Yüzük slot ( Kemer, yüzük kolye ve beceri savunma yüzüğü )
? 1 - 1 Saltanat etc tasarımı
? Yeni Binek Sistemi
? Yeni Ejderha sistemi
? Offical Pazar sistemi ( Saltanat'la 1-1 )
? Yeni Nesil Binek
Ve ekleyemicem bir çok sistem. Şimdi Oyunun çalıştığına dair kısa bir görsel paylaşacağım
Görseller Kısadan hisse bunlar packları indirdikten sonra beli başlı kontrolleri sağlıyabilirsiniz. Dilerseniz sistem söküp kendi filesinize ekleyin dillerseniz kulanın
Gelelim linklere.
Bu gün sizlere elseria mt2 tüm dosyalarını paylaşacağım. Orjinal açık pack ve orjinal game ve mysql source v.s hepsi tarafımca warezlenmiştir.
Bildiğiniz üzere files sahibi paylaşımı yapmış fakat açık packları paylaşmamıştı ve filesi ücretli satarak sorunlu şekilde fakat destek ve yardım sağlmayarak cevaplar vermedi.
Fazla birşeyler yazıp sizleri meşkul etmicem yada hak hukuktan bahsetmicem hiç bir files yada site paneli warez edilemez gibi bir konu yoktur.
Elseria Alt yapısını biliyorsunuzdur sistemleri çok iyi biliyorsunuz uzunca sistemleri eklemeye gerek var mı bilemedim fakat başlı başına beli bi kaç sistemi belirteceğim.
? 249-300 WS'lik Oyun Yapısı ve Bol dönüşümlü
? Kuşak, Kanat sistemi
? Çapraz sistemi P1,P2,P3 zırh ve silah dönüşümü
? Yeni nesil silah ve zırh kostümleri
? Plex Zindanı Bölgesi ve Farklı zindanlar
? Yeni köstüm sistemi ve malzemesi
? 5 Yüzük slot ( Kemer, yüzük kolye ve beceri savunma yüzüğü )
? 1 - 1 Saltanat etc tasarımı
? Yeni Binek Sistemi
? Yeni Ejderha sistemi
? Offical Pazar sistemi ( Saltanat'la 1-1 )
? Yeni Nesil Binek
Ve ekleyemicem bir çok sistem. Şimdi Oyunun çalıştığına dair kısa bir görsel paylaşacağım

Görseller Kısadan hisse bunlar packları indirdikten sonra beli başlı kontrolleri sağlıyabilirsiniz. Dilerseniz sistem söküp kendi filesinize ekleyin dillerseniz kulanın
Gelelim linklere.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olun. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olun. Giriş yap veya üye ol.