Sol Banner
Sağ Banner
Sol Banner
Sağ Banner
  • Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumAgel Yönetimi ❤️

EKYS sonuç tarihini ÖSYM duyurdu: 2025 EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan forumagel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
EKYS sonuç tarihini ÖSYM duyurdu: 2025 EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2025-MEB-EKYS) 2 Mart Pazar günü yapılmıştı. ÖSYM takviminde sınav ve sonuç tarihine yer verilmişti. Peki, 2025 EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

iTofyLwR10a2qAYZRAbhew.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'na (2025-MEB-EKYS) ilişkin ayrrıntılar yayımlanan kılavuzla duyurulmuştu. Kılavuzda EKYS sonuç tarihine de yer verildi.
fO699nUWU0KV3-itFGS6PQ.jpg

ÖSYM takvimine göre EKYS sonuçları mart ayında ilan edilecek. Adaylar sınav sonuçlarını 21 Mart 2025 tarihinden itibaren görüntüleyebilecek.
iXeV08baYkCQREXgBHd_1g.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı'nın değerlendirme işlemleri ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek.
ufSA-HZR0E2ZsAf_KhDZew.jpg

Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecek.

Geri