Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️

SignUp Now!
  • Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️
Yan Yana Banner

Cennet Kapısını Açan Dua (1 Görüntüleyici)

Rhea

Resim Yükle
6
Rank
CENNET KAPISINI AÇAN DUA

Ya Allah, sen benim Rabbimsin Senden gayrı hiçbir ilah yoktur Ben senin kulunum, gücüm yettikçe senin ahdin ve vaadin üzerindeyim İşlediğim şeylerin şerrinden sana sığınıyorum Bana olan nimetlerini de, günahlarımı da itiraf ediyorum Artık beni yarlığayıver Şu bir gerçektir ki: günahları senden başka yarlığayacak yoktur
Bu duanın faydası:
Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) bu duayla ilgili şu müjdeyi vermiştir: Bir kimse bu istiğfarı gece okur sabah olmadan önce vefat ederse veya sabah okuyup akşamdan önce ölecek olursa ona cennet vacip olur

Şu an konuyu görüntüleyenler

Geri