• Merhaba değerli Foruma Gel üyeleri formumuza kayıt olarak sizlerle birlikte büyüyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Foruma Gel Yönetimi!

YÖKDİL 2025 sonuçları açıklandı: YÖKDİL sonuçları nasıl öğrenilecek?

forumagel

Admin
Konular
10,501
4 saat 18 dakika
YÖKDİL 2025 sonuçları açıklandı: YÖKDİL sonuçları nasıl öğrenilecek?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) uygulanan 2025 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2025-YÖKDİL) sonuçları açıklandı. ÖSYM YÖKDİL sonuç duyurusunu resmi internet hesabı ve sosyal medya hesaplarından duyurdu.

WG7JI3ewt0SFYHfL60RWNg.jpg

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 16 Şubat'ta uygulanan 2025 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2025-YÖKDİL/1) sonuçları için geri sayım sona erdi. ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 20254-YÖKDİL'in değerlendirme işlemleri tamamlandı.
PUv6ActYa0GpdghBQaq8Kg.jpg

Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin " " adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecek.
75yJtRuvXEaKzgptEyItTQ.jpg

ÖSM tarafından yapılan değerlendirmede; "16 Şubat 2025 tarihinde uygulanan 2025 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı’nın (2025-YÖKDİL/1) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.Adaylar, sınav sonuçlarına 6 Mart 2025 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir." denildi.
CEUabp_UI06DMLPZvFkG4Q.jpg

YÖKDİL’in sonuçları, sınavın gerçekleştirildiği tarihten itibaren 5 yıl süreyle geçerli olacak.

Bu konuyu görüntüleyenler

Ana Sayfa Kayıt Ol Giriş Yap