• Merhaba değerli Foruma Gel üyeleri formumuza kayıt olarak sizlerle birlikte büyüyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Foruma Gel Yönetimi!

Türkiye'nin tek sivil akrobasi pilotundan cumhuriyetin 101. yaşına özel uçuş

forumagel

Admin
Konular
4,345
4 saat 17 dakika
Türkiye'nin tek sivil akrobasi pilotundan cumhuriyetin 101. yaşına özel uçuş

Türkiye Cumhuriyeti 101. yaşını kutluyor. Türkiye'nin tek sivil kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla geleneksel ay yıldızlı fotoğraf çekiminin ardından gösteri uçuşu yaptı.

fOx_gV5GFkGiWUHpanHoOA.jpg

Cumhuriyet Bayramı kapsamında her yıl yapılan "Cumhuriyet Fotoğrafı" etkinliği için Sivrihisar Havacılık Merkezi'nin Yeşilköy Mahallesi'ndeki Necati Artan Tesisleri'nde çok sayıda kişi toplandı.
2fWsb1lqTkqvuDeUzGwI1w.jpg

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda, Türk bayrakları taşıyan çok sayıda katılımcı, Türkiye'nin tek sivil kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener'in 400 beygir gücündeki "Pitts S2S Experimental" uçağının çevresinde hilal şekli oluşturacak şekilde dizildi.
n7dr13bOiUuR10fmCj-tXQ.jpg

Yıldız noktasını ise bu akrobasi uçağı oluşturdu.
oiIe4HFTuEGX8W8JZLEoMw.jpg

Drone ile de görüntülenen çekimin ardından katılımcılar Semin Öztürk Şener'in gösteri uçuşunu ilgiyle takip etti.
O8Vwv_qytkeZyVHtr--TFw.jpg

Semin Öztürk Şener gösterisinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.
VMlFvbaH0EGGnMKz2vZucg.jpg

Sivrihisar Havacılık Merkezi'nde bu büyük bayramı her yıl olduğu gibi bu sene de büyük bir coşkuyla kutladıklarını kaydeden Şener, "Ben de böyle özel bir günde 'Yeni Menekşe'yle gökyüzünde olmaktan dolayı çok büyük gurur duyuyorum. Benim için çok kıymetli. Ne mutlu Türküm diyene, yaşasın cumhuriyet." diye konuştu.
PlWE7Fy5JE-rifQwF_6_bg.jpg

Gösteri uçuşunun ardından Şener merkezde vatandaşlara imza dağıtarak hatıra fotoğrafı çekti.
GdNMk_Cx70CKcuQLJkwaZA.jpg

Cw0xphXs_kOOqX_cBommXQ.jpg

H5JgnIBvjU2J7k07KFf-fg.jpg

9zRo1lVdk0yFuoNI6PjlWA.jpg

Bu konuyu görüntüleyenler

Ana Sayfa Kayıt Ol Giriş Yap