• Merhaba değerli Foruma Gel üyeleri formumuza kayıt olarak sizlerle birlikte büyüyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Foruma Gel Yönetimi!

Öldürülen Sevcan'ın babasından acı itiraf

forumagel

Admin
Konular
10,501
4 saat 18 dakika
Öldürülen Sevcan'ın babasından acı itiraf

Antalya'da eşini satırla katleden katil, olay günü kıskançlık krizi yaşadıklarını dile getirdi. Sanığa kişilik bozukluğu teşhisi konulduğu da öğrenildi. Öte yandan babasının Sevcan'ın evliliğine müsaade etmediği, bu nedenle üç ay küs kaldıkları belirtildi.

Antalya'da iki aylık eşi Sevcan Demir Sakman'ı katleden Halit Can Sakman'ın ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde; maddi problemler nedeniyle zaman zaman tartıştıklarını söyleyen Sakman, olay günü kıskançlık krizi yaşadıklarını aktardı. Eşinin kendisini beğenmeyip başka erkeklerle kıyasladığını öne süren Sakman, "Eşim bana bıçakla saldırınca mutfağa gittim. Elime ne aldığımı hatırlamıyorum. Ben de karşılık verdim." dedi. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Halit Can Sakman, "Eşi kasten öldürme" suçundan tutuklandı. Yeniden hastaneye götürülen Sakman, tedavisi tamamlandıktan sonra cezaevine teslim edilecek.
KİŞİLİK BOZUKLUĞU TEŞHİSİ KONULMUŞ Diğer yandan Halit Can Sakman'a bir süre önce kişilik bozukluğu teşhisi konulduğu, bu nedenle psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç kullandığı öğrenildi.

EVLENMESİNİ İSTEMEMİŞ

Acılı baba Günay Demir, kızının evliliğine razı olmadığını ancak çok sevdiği için kabul ettiğini belirtti.

Kızıyla damadının bir bakımevinde çalışırken tanıştıklarını aktaran Demir, “Bana gelip, ‘Baba ben bir çocuğu seviyorum, tanıştırmak istiyorum’ dedi. Ben de kabul ettim. Çocuğu getirdi, tanıştırdı. Çocuğun elleri titriyor, göz altları mor. Bunlar gittikten sonra kızımı çağırıp ‘Bu sana yaramaz, yapma’ dedim.” diye konuştu.

Acılı baba, taziyeleri kabul etti.

"OTOGARA GÖTÜRÜP GÖNDERDİM" Kızının kendisini dinlemediğini belirten Demir, “Kızımı çok sevdiğim için benim de elimden bir şey gelmedi. Daha sonra işten ayrıldığını ve Antalya’da iş bulduğunu, gideceğini söyledi. Kızımı göndermeyeceğimi söyledim. O çocuk da istifa etmiş beraber Antalya’dan iş ayarlamışlar." diye konuştu. Kızının orada farklı hastanelerde farklı lojmanlarda çalışıp birbirlerini görmeyeceklerini söylediğini aktaran baba, "Otogara götürüp kızımı gönderdim ama kırgınlığımdan ve kızgınlığımdan üç ay konuşmadım. Olaydan bir gün önce de görüştük, neşesi yerindeydi, çok mutlu olduğunu söylüyordu. Çarşamba günü Antalya’ya gideceğimi, eksikleri olup olmadığını sordum. Düğün ve nişan yapmadıkları için beraber bir organizasyon yapacaktık." dedi.

NE OLMUŞTU? 9 Mart'ta saat 21.30 sıralarında Kepez ilçesi Gazi Mahallesi 6579 Sokak'taki bir apartmanda Halit Can Sakman, iki ay önce evlendiği eşi Sevcan Sakman'ı satırla katletmişti.

Bu konuyu görüntüleyenler