Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️

SignUp Now!
  • Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️
Sunucuda:
  • 4 envanter​
  • Switchbot​
  • 4 fonksiyonel chs -> Bonus sayfası​
  • Eski dünyadan haritalar (benim tarafımdan uygulandı, bu yüzden %100 doğruluğunu garanti etmiyorum)​
  • Eski dünyadan mobilyalar​
  • Quest %70-80'i benim tarafımdan yapılmıştır (bir çek koşulu koymayı unuttuğum için kupon ve külçe görevlerini yeniden yapın ve bu hata kötüye kullanılabilir)​
  • Kaynak kitaptan temizlendi, herhangi bir istismar yok, ancak birkaç düzeltmenin daha eklenmesi gerekiyor.​
  • Maksimum seviyeyi 250'ye çıkardım​
  • Admin_page kalıcı olarak kaldırıldı + yabancı p2p bağlantılarını engelliyorum​
  • Bazı zırhlar .GR2 uzantısına sahip, tanınmak için .gr2 olarak değiştirin​
  • Nasıl olduğunu bilmiyorum, kısıtlamayı kaldırmak için / kapatma, / i, yardıma ihtiyacınız olursa bir mesajla geri dönün.​
  • Görevlerde "is_test_server" işlevini kullanmaktan kaçınmayın.​
  • [RaffaeL] tarafından gönderilen #küresel sohbet (eklendi) ait olduğunuz krallığın sunduğu #dmg bonusu (kaldırıldı)​
  • Üçlü fiyat (kaldırıldı)​
  • Simya düğmesi (-kaldırıldı) - Bu, sunucudan kaldırılmaz.​

1744057317752.png1744057321623.png

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olun. Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olun. Giriş yap veya üye ol.

Şu an konuyu görüntüleyenler

Geri