Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️

SignUp Now!
  • Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️

Son mesajlar

Yan Yana Banner

Meral Akşener'den dikkat çeken Binali Yıldırım açıklaması (1 Görüntüleyici)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın istifasına ilişkin "16 yıl içinde ve herkesin çemkirdiği bir figür haline getirilmesi ilginç benim için. Hala umudum şudur ki o tecrübedeki bir şahsın, insanın, politikacının 19 Şubat'ta o teslim tarihinde ayrılacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Daha fazlası için...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olun. Giriş yap veya üye ol.

Şu an konuyu görüntüleyenler

Geri