forumagel
Admin
- Konular
- 10,500
- 4 saat 18 dakika

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2.dönem sınavları için geri sayım devam ederken gözler sınav giriş belgelerine çevrildi. MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) AÖL 2.dönem sınav giriş belgeleri için tarihi yayımladığı kılavuzla duyurdu. Peki, AÖL sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

2024-2025 eğitim öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen açık lise sınav tarihleri belli oldu. Açık Öğretim Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı 2. dönem yüz yüze sınavları 22-23 Mart 2025 tarihlerinde basılı evrakla okullarda, e-Sınav randevusu alan öğrencilerin sınavları ise 1-28 Mart 2025 tarihleri arasında e-Sınav merkezlerinde yapılacak. Sınav günü adayların AÖL sınav giriş belgelerini yanında bulundurması gerekiyor.

AÖL sınav kılavuzuyla sınav giriş belgelerinin yayımlanacağı tarih duyuruldu. Belirlenen takvime göre AÖL sınav yerleri 14 Mart 2025 tarihinden itibaren öğrenilebilecek.

AÖL sınav giriş belgesi belirlenen tarihte
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
adresinden ilan edilecek.
Sınav Giriş Belgesinde fotoğraf bulunması gerekmektedir. Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sisteminde fotoğrafı olmayan öğrencilerin halk eğitimi merkezi müdürlüklerine müracaat ederek fotoğraflarını sisteme yükletmeleri gerekmektedir. Öğrencilerin Sınav Giriş Belgesindeki açıklamaları okumaları gerekmektedir. Sınav Giriş Belgesinde belirtilen okul ve salonda sınava girileceğini unutmayınız. Sınav gününden önce sınava gireceğiniz yeri mutlaka görünüz.