• Merhaba değerli Foruma Gel üyeleri formumuza kayıt olarak sizlerle birlikte büyüyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Foruma Gel Yönetimi!

İnşaattan düşen işçi ağır yaralandı

forumagel

Admin
Katılım
12 Ocak 2019
Konular
10,540
Mesajlar
10,656
Beğeni
20
Online
4 saat 18 dakika
Yaş
35
İnşaattan düşen işçi ağır yaralandı

İstanbul Arnavutköy'de yapımı devam eden bir inşaatın çatı katında çalışan işçi, dengesini kaybederek yere düştü. Ağır yaralanan işçi sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Arnavutköy Anadolu Mahallesinde bulunan bir inşaatın en üst katında çalışan bir işçi dengesini kaybederek yere düştü. Yere düşen işçi ağır yaralandı. İhbarlar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İşçi, ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Üzerinden kimliği çıkmayan işçinin bilgileri tespit edilemezken sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
 

Bu konuyu görüntüleyenler

Benzer konular

Ana Sayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst