• Merhaba değerli Foruma Gel üyeleri formumuza kayıt olarak sizlerle birlikte büyüyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Foruma Gel Yönetimi!

İkinci ara tatil tarihi 2025: Okullarda nisan ara tatili ne zaman başlayacak?

forumagel

Admin
Konular
10,501
4 saat 18 dakika
İkinci ara tatil tarihi 2025: Okullarda nisan ara tatili ne zaman başlayacak?

İkinci ara tatil tarihi, sömestr tatilinin keyfini süren öğrencilerin gündeminde yer almaya başladı. 20 Ocak tarihinde sömestr tatiline çıkan milyonlarca öğrenci, gözlerini ikinci ara tatil tarihlerine çevirdi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2024-2025 eğitim öğretim takvimiyle birlikte okullarda ikinci ara tatil tarihi belli oldu. Peki, ikinci ara tatil ne zaman?

Br9xE3CtbEmWZdKLQMAMNw.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 2024-2025 tatil takvimi, ikinci ara tatil tarihini merak eden öğrenciler tarafından araştırılıyor. ikinci ara tatil ile birlikte 9 gün tatil yapacak olan öğrenciler, yılın son ara tatilini yapacak. Peki, ikinci ara tatil ne zaman?
KKmxoIbx6EKt-RF5njUdeg.jpg

İkinci ara tatil, 31 Mart 2025 Pazartesi başlayıp, 4 Nisan 2025 Cuma sona erecek.Hafta sonlarıyla birlikte 9 gün tatil yapacak olan öğrenciler, 7 Nisan Pazartesi günü eğitimlerine kaldığı yerden devam edecek.
8amzNJnWC0WQB99-NXtRVQ.jpg

20 Ocak 2025 Pazartesi başlayan yarıyıl tatili 31 Ocak 2025 Cuma sona erecek.İkinci dönem, 3 Şubat 2025 Pazartesi başlayacak ve 20 Haziran 2025 Cuma tamamlanacak.

Bu konuyu görüntüleyenler

Ana Sayfa Kayıt Ol Giriş Yap