• Merhaba değerli Foruma Gel üyeleri formumuza kayıt olarak sizlerle birlikte büyüyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Foruma Gel Yönetimi!

İBB 2. taksit bursu ödemeleri Mart 2025: İBB bursu 2. taksit yattı mı, ne zaman yatacak?

forumagel

Admin
Konular
10,543
4 saat 18 dakika
İBB 2. taksit bursu ödemeleri Mart 2025: İBB bursu 2. taksit yattı mı, ne zaman yatacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 2. taksit burs ödemelerinin yapılacağı tarih, İstanbul üniversite eğitimi alan ve İBB bursundan faydalanan öğrenciler tarafından sorgulanıyor. 15 bin liralık eğitim desteğinin 7500 TL'lik ilk ödemesini alan öğrenciler, gözlerini 2. taksit ödemlerine çevirdi. Peki, 2025 İBB 2. taksit burs ödemeleri ne zaman yatacak?

P35CurflDkOi2H6QIfqSvg.jpg

İBB bursu 2. taksit ne zaman yatacak? Sorusuna yanıt arayan binlerce üniversiteli, İBB'den gelecek burs SMS'ine odaklandı. Öğrencilere 2. taksit ödemeleri yatırılır yatırılmaz SMS olarak bilgilendirme yapılacak. Peki, İBB bursu 2. taksit ödemeleri ne zaman?
9CDAwEljDkiWxJG9dp9RoQ.jpg

100 bin yeni öğrenciye burs desteği sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılında 2 taksitle 15 bin TL ödeme yapılıyor.Burs ödemelerinin ilk kısmı Ocak ayında tamamlandı.2. taksit burs ödemelerinin mart ayı sonuna kadar öğrenci hesaplarına yatırılması bekleniyor.İBB burs ödemeleri yapıldığında öğrencilere SMS ile bilgilendirme yapılacak.
XHhA1nb_mEmU3egUs3B4gw.jpg

İBB eğitim desteği ödemeleri, öğrencilerin başvuru sürecinde verdikleri banka hesapları aracılığıyla gerçekleştiriliyor.Burs ödemesinin yatıp yatmadığını kontrol etmek isteyen öğrenciler, kullandıkları bankaların müşteri hizmetlerinden, internet bankacılığından veya mobil bankacılığından burs ödemelerinin yatıp yatmadığını kontrol edebilirler.

Bu konuyu görüntüleyenler

Ana Sayfa Kayıt Ol Giriş Yap