• Merhaba değerli Foruma Gel üyeleri formumuza kayıt olarak sizlerle birlikte büyüyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Foruma Gel Yönetimi!

Hesapalimsatim.com.tr Genç Moderatör Alımı – Sadece 3 Kişi Ile Sınırlı!

Turkcode Dijital Ajans 

Kurumsal Üye
Konular
22
10 saat 20 dakika
Ticaret
0 / 0 / 0
Merhaba Değerli Forum Üyeleri,

Web sitemiz hesapalimsatim.com.tr için genç moderatör arayışımız başlamıştır. Eğer online ortamda çalışmak, kazanç sağlamak ve güvenli işlem ortamlarında görev almak istiyorsanız, bu fırsat tam size göre! Ancak unutmamanız gereken bir şey var; bu pozisyon sadece 3 kişiyle sınırlıdır!

Moderatörlük Görev Tanımı:

Hesap alım satım işlemleri 3'lü sohbet ortamında moderatör gözetiminde yapılacaktır. Alıcı ve satıcı birbirleriyle güvenli bir şekilde işlem yaparken, moderatör süreci denetleyecek ve işlemlerin doğru şekilde tamamlanmasını sağlayacaktır.

Moderatör, işlemlerin onaylanmasından sonra alıcıya aktarılan bakiyenin doğru şekilde dağıtılmasından sorumlu olacaktır.

Bu sistem, sahibinden param güvende anlayışıyla işleyecek ve tüm işlemler güvenli bir ortamda gerçekleşecektir.

Kazançlar ve Avantajlar:

%8 Komisyon ile yapılan her işlemden, %4’lük kısmı moderatöre, %4’lük kısmı ise sitemize aktarılacaktır.

Moderatörlerin kazancı, yaptıkları paylaşımlar ve açtıkları konular ile doğrudan orantılıdır. Ne kadar çok içerik üretirseniz, o kadar fazla aracılık işlemi yapma şansı elde edersiniz.

Örneğin, Instagram hesabı 5.000 TL, YouTube kanalı ise 150.000 TL değerinde olabilir! Bu da kazançlarınızın potansiyelini gösterecek bir örnektir.
Aradığımız Özellikler:

Evde bilgisayarına sahip olan ve online çalışmayı seven kişiler.

Sistem hakkında eğitimler verilecektir.
Hesap alım satımı alanında deneyim kazanmak isteyen ve güvenli bir ortamda çalışacak moderatörler.

Eğer bu fırsat ilgini çekiyorsa ve kendine güveniyorsan, sadece 3 kişi ile sınırlı olan moderatörlük görevine başvurunu hemen yap! Daha fazla bilgi ve başvuru için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Unutmayın, fırsatlar sınırlıdır!

Bu konuyu görüntüleyenler

Ana Sayfa Kayıt Ol Giriş Yap