Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️
Yan Yana Banner

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şiddetli bir kasırga geliyor" (1 Görüntüleyici)

Kathleen69
Yan Yana Banner

Kathleen69

Resim Yükle
1
forumagel.com
Katılım
21 Kas 2021
Konular
26
Mesajlar
129
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
52
forumagel.com Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şiddetli bir kasırga geliyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ticaret savaşlarıyla şiddetli bir kasırga geldiğini ancak Türkiye'nin bu dönemi kolay atlatacağını söyledi. Erdoğan, CHP'yi "Cuntalardan medet umuyorsunuz" sözleriyle eleştirdi. Erdoğan, DEM Parti heyetiyle yarın görüşeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Ramazan Bayramınızı tekrar tebrik ediyorum." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Belediyelerimiz yoksulun, garibin, kimsesizlerin kapısını çaldı, dertleriyle dertlendi, sıkıntılarına çare üretti. Biz de milletin evinde halkımızın çok farklı kesimlerini ağırladık. Rahmet ve bereket ayının hakkını verebilmek için samimiyetle gayret gösterdik." dedi.

Küresel piyasalarda yaşanan ekonomik gelişmelere ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ticaret savaşlarının bir etki uyandıracağı anlaşılıyor. Büyük küçük demeden herkesi etkileyecek şiddetli bir kasırga geldiğini söylemek abartılı olmayacak. Evet, dünyada ciddi bir belirsizlik ortamı var. Ama Türkiye'nin de yolunu aydınlatan güçlü bir ekonomi programı var." diye konuştu.

CHP'nin "boykot" çağrısına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye boykot çağrılarına prim vermedi. Boykotçular bizzat vatandaşımızdan boykot yedi. Türkiye ekonomisini batıracaklarını zannedenler bir kez daha avuçlarını yaladı. Muhaşefetin tüm kumpaslarına rağmen Türkiye'yi büyütüyoruz." dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "cuntacı" sözlerine yanıt veren Erdoğan, "Millet size destek vermiyor ve cuntacılardan medet umuyorsunuz. CHP demek, cunta demek." diye konuştu.

Yolsuzluk soruştumasına ilişkin de konuşan Erdoğan, "Firariler yakalanıp yargıya teslim edildiğinde esas dananın kuyruğu o zaman kopacaktır." dedi.

DEM Parti ile görüşmesine ilişkin Erdoğan, "Yarın DEM heyetini kabul ederek, terörsüz Türkiye hedefine ulaşma irademizi teyit edeceğiz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı
"TÜRKİYE YENİ DÖNEME DAMGASINI VURUYOR" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: "Gümrük tarifeleri üzerinden alevlenen ticaret savaşlarının küresel ölçekte bir etki oluşturacağı gözüküyor. Dünyamız tek kutuplu bir yapıdan çok kutuplu bir yapıya doğru gitmektedir. Bu süreci en güçlü yöneten ülkelerden biri Türkiye'dir. Geçmişte farklı sebeplerle küresel rekabette minder dışında itilen ülkemiz yeni dönemin kurucu aktörlerinden biri haline gelmektedir. Türkiye'nin ismi her platformda daha sık telafuz ediliyor. Türkiye'siz bir denklem kurulamayacağı küresel aktörler tarafından mecburen kabulleniyor. Türkiye yeni döneme damgasını vurmaktadır. "HERKESİ ETKİLEYECEK ŞİDDETLİ BİR KASIRGA GELİYOR" Kökleşen küresel sistem açıkçası temelden çatırdıyor. Korumacı bir yapının yükseldiğini görüyoruz. Hemen her yerde devletler toplumu ve ekonomiyi güçlendirmeyi amaçlayan politikalar üretiyor. Yeni mücadele dönemine hazırlık yapılıyor. Uluslararası siyasetin tüm aktörleri yeni arayışlara girdi. Ticaret savaşlarının bir etki uyandıracağı anlaşılıyor. Büyük küçük demeden herkesi etkileyecek şiddetli bir kasırga geldiğini söylemek abartılı olmayacak." "TÜRKİYE'NİN YOLUNU AYDINLATAN GÜÇLÜ BİR EKONOMİSİ VAR" Uluslararası ticaret savaşları yeni bir boyuta evrildi. Tarife kavgaları daha da kızışmaya başladı. Bütün bu gelişmelerin küresel ekonomiyi 3 noktada etkilemesi bekliyor. Birincisi küresel hacmindeki daralma ve enflasyonist baskıların artması. İkincisi derinleşen belirsizlik ortamının piyasalarda güven kaybına yol açması. Üçüncüsü ise emtia fiyatlarındaki dalgalanmadır. Bu küresel tabloda Türkiye olarak biz nerede duruyoruz? 14-28 Mayıs seçimleri sonrasında ekonomide çok güçlü bir ekip kurduk. Ülkemizin mevcut sorunlarını çözecek, Türkiye'yi şoklara karşı dirençli hale getirecek programı Mayıs 2023'ten itibaren hayata geçirdik. Makrofinansal istikrarı güçlendirdik. Evet, dünyada ciddi bir belirsizlik ortamı var. Ama Türkiye'nin de yolunu aydınlatan güçlü bir ekonomi programı var.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı

CHP'YE TEPKİ Türkiye boykot çağrılarına prim vermedi. Boykotçular bizzat vatandaşımızdan boykot yedi. Türkiye ekonomisini batıracaklarını zannedenler bir kez daha avuçlarını yaladı. Muhaşefetin tüm kumpaslarına rağmen Türkiye'yi büyütüyoruz. Kurultayla birlikte kavuk Sayın Özel'in başına geçmiş oldu. Oyunu yazan onlar, çalıp çırpan onlar, İstanbul'da Escobar düzeni kuran onlar. Şikayeti yapan onlar. Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışanlar da onlar... Siz bizi gözüne far tutulunca donup kalan tavşan mı zannettiniz? Kendi iç tartışmalarınızın faturasını ne bize ne de millete ödetemezsiniz. CHP'yi bu bataklığın, bu mafya düzeninin içine siz soktunuz. Başınıza ne geldiyse koltuk hırsınızdan geldi. Gençleri öne sürüp belediye binalarına saklanan sizsiniz. Gençleri polisle çatıştıran sizlersiniz. Gençlerin hayatını karartan yine sizlersiniz. Tarih boyunca bunu hep yaptınız. Sandıkta kazanamayınca gençleri sokağa döktünüz. Bu ülkenin gençlerini size yedirmeyeceğiz, kullandırmayacağız. ÖZGÜR ÖZEL'E "CUNTACI" YANITI Her cuntanın taşlarını döşediler, darbecilerin sırtını sıvazladır, alkışladılar. CHP genel başkanına kirli geçmişiyle yüzleşmesini öneriyorum. Sayın Özel sandıkta yoksunuz. Millet size destek vermiyor ve cuntacılardan medet umuyorsunuz. CHP demek, cunta demek. CHP'nin vizyonu yoktur. Planı programı yoktur. CHP faşizmin vücut bulmuş, ete kemiğe bürünmüş halidir.

YOLSUZLUK SORUŞTURMASI Firariler yakalanıp yargıya teslim edildiğinde esas dananın kuyruğu o zaman kopacaktır. İtiraflar ve yeni delillere soruşturmalar derinleştikçe CHP'nin neden provakasyona giriştiği ortaya çıkacaktır. Bunların milletin yüzüne bakacak halleri kalmayacak. "YARIN DEM HEYETİNİ KABUL EDECEĞİM" Yarın DEM heyetini kabul ederek, terörsüz Türkiye hedefine ulaşma irademizi teyit edeceğiz."

"DAHA GÖRÜŞMEDİK" Partisinin grup toplantısı sonrası ABD Başkanı Donald Trump'ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile ortak basın toplantısında dile getirdiği, "Türkiye ile bir sorununuz varsa çözeriz" sözlerine de yanıt veren Erdoğan, "Daha görüşmedik" dedi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri