• Merhaba değerli Foruma Gel üyeleri formumuza kayıt olarak sizlerle birlikte büyüyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Foruma Gel Yönetimi!

AÖF sınav sonuçları 2024: AÖF vize sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

forumagel

Admin
Konular
6,906
4 saat 17 dakika
AÖF sınav sonuçları 2024: AÖF vize sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) vize sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, sınava katılım sağlayan adaylar tarafından sorgulanmaya başladı. 7-8 Aralık tarihlerinde Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan sınavların ardından, sınava katılım sağlayan öğrenciler AÖF sonuçlarını merak ediyor. Peki, 2024 AÖF vize sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

R-RrZ9X2nEi-k7lwj1lTkg.jpg

2024 AÖF vize sınavı sonuçları için tarih araştırmaları başladı. 2024-2025 eğitim yılı takvimine göre AÖF vize sınavları 7-8 Aralık tarihlerinde tamamlandı. Şimdi ise gözler AÖF sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, AÖF vize sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?
SQISW5DSYE2h5j4UnOxQag.jpg

AÖF güz dönemi vize sınavları 7-8 Aralık 2024 tarihlerinde gerçekleşti.Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, AÖF sınav sonuçları, sınav tarihinden yaklaşık 15 gün içinde Anadolu Mobil ve aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden öğrenilebilir.Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.
JIg-hJaZbE6liliJMov51A.jpg

2024-2025 eğitim yılı AÖF sınav takvimi yayımlandı.Takvime göre, dönem sonu sınavı ise 18-19 Ocak 2025 tarihinde düzenlenecek.

Bu konuyu görüntüleyenler

Ana Sayfa Kayıt Ol Giriş Yap