• Merhaba değerli Foruma Gel üyeleri formumuza kayıt olarak sizlerle birlikte büyüyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Foruma Gel Yönetimi!

Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi sınav takvimi belli oldu: AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman?

forumagel

Admin
Konular
10,500
4 saat 18 dakika
Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi sınav takvimi belli oldu: AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman?

Anadolu Üniversitesi AÖF (Açıköğretim Fakültesi) bahar dönemi sınav takvimi belli oldu. Takvim doğrultusunda Anadolu Üniversitesi bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 10 Şubat günü başlayıp 27 Şubat tarihinde sona erdi. Kayıt yenileme süreci ardından gözler sınavlara çevrildi. Peki, AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman yapılacak.

1669dOktW0K-5QriXZ_k5A.jpg

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2024-2025 yılı bahar dönemi kayıt süreci geride kaldı. Kayıt sürecini tamamlayan öğrenciler, sınav tarihlerini araştırıyor. Anadolu Üniversitesi akademik takvimle bahar dönemi sınavlarının tarihleri duyuruldu.
n3PCzcOMt0yb_-neiuuvrw.jpg

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2024-2025 Öğretim yılı bahar dönemi ara sınavları 19-20 Nisan 2025 tarihlerinde uygulanacak.
CXJre755F0ajPgJ_M48hDA.jpg

Bahar dönemi dönem sonu sınavı (final sınavları) 24-25 Mayıs 2025 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
JDLs7w-HOEiEg_ddYYyQeA.jpg

Yaz okulu sınavı ise 16 Ağustos 2025 tarihinde yapılacak.

Bu konuyu görüntüleyenler

Ana Sayfa Kayıt Ol Giriş Yap