Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️
Yan Yana Banner

ABD'li teknoloji şirketlerinden İngiltere'ye 6,3 milyar sterlinlik yatırım (1 Görüntüleyici)

Yan Yana Banner
Katılım
12 Ocak 2019
Konular
31
Mesajlar
11,276
Tepkime puanı
21
Puan
38
Yaş
35
ABD'li teknoloji şirketlerinden İngiltere'ye 6,3 milyar sterlinlik yatırım

ABD'li teknoloji şirketleri ServiceNow, CyrusOne, CloudHQ ve CoreWeave'in, İngiltere'deki veri merkezlerine 6,3 milyar sterlin yatırım yapacakları açıklandı.

İngiltere Bilim, İnovasyon ve Teknoloji Bakanı Peter Kyle, başkent Londra'da düzenlenen İngiltere Uluslararası Yatırım Zirvesi'nde, ABD'li teknoloji şirketlerinin ülkesine yatırım kararı aldığını bildirdi. ServiceNow, CyrusOne, CloudHQ ve CoreWeave'in, İngiltere'deki veri merkezlerine 6,3 milyar sterlin yatırım yapacağını belirten Kyle, bu kararı "İngiltere'ye duyulan güvenin göstergesi" olarak nitelendirdi. Kyle, dünyanın dört bir yanından teknoloji liderlerinin İngiltere'yi veri merkezleri ve yapay zeka teknolojilerini geliştirmek için istikrarlı bir pazara sahip en iyi yatırım yeri olarak gördüğünü söyledi. Veri merkezlerinin günlük yaşamın yanı sıra yapay zeka gibi büyüyen sektörlerde de inovasyonu artırdığını aktaran Kyle, "Bu yüzden geçen ay İngiltere'deki veri merkezlerini Kritik Ulusal Altyapı olarak sınıflandırdım. Böylece, sektöre İngiltere'nin her zaman yatırımları için güvenli bir yer olacağının güvencesini verdim. Bugünkü yatırım dalgası, İngiltere'ye sürdürülebilir büyümeyi herkes için sağlamak üzere iş dünyasıyla çalışma yaklaşımımıza duyulan güvenin bir göstergesi." ifadelerini kullandı. İngiltere Başbakanı Keir Starmer ise zirvenin açılışında yaptığı konuşmada, uluslararası yatırımları artırmak amacıyla bürokrasiyi sadeleştirmek için adım atacaklarını belirterek, "Büyümeyi teşvik etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Buna, yatırımları gereksiz yere engelleyen düzenlemeleri ortadan kaldırmak da dahil." dedi. İngiltere Hazine Bakanlığı ise ülkede uzun vadeli yatırımları teşvik etmek için "modern bir Sanayi Stratejisi" devreye alınacağını duyurdu. Söz konusu strateji, büyümenin itici gücü olan 8 sektöre odaklanıyor. Stratejinin temelini temiz enerji endüstrileri, yaratıcı endüstriler, savunma, dijital teknolojiler, finansal hizmetler, yaşam bilimleri, profesyonel hizmetler ve iş hizmetleri oluşturuyor.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri