• Merhaba değerli Foruma Gel üyeleri formumuza kayıt olarak sizlerle birlikte büyüyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Foruma Gel Yönetimi!

6 yaşındaki Şirin'den acı haber

forumagel

Admin
Konular
4,345
4 saat 17 dakika
6 yaşındaki Şirin'den acı haber

İstanbul Şişli'de iki gündür kayıp olan 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi'nin cansız bedeni mezarlıkta bulundu. Gözaltına alınan kağıt toplayıcısı M.Ö. çocuğu mezarlıkta boğarak öldürdüğünü itiraf etti. M.Ö. ifadesinde, Şirin'in yanına gelip kendisinden para istediğini ve vermeyeceğini söylemesine rağmen çocuğun peşini bırakmadığını öne sürerek "Canımı sıktı. Ben de sinirlendim, mezarlığın orada boğarak öldürdüm." dedi.

pYCiYPukik-9loCawqHi3g.jpg

İstanbul'un Şişli ilçesi Feriköy'de 31 Ekim'de kaybolan 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi'nin cansız bedeni Feriköy Mezarlığı'nda bulundu.
h1IM0kMeHUaFdnu8uxDuSQ.jpg

Kızlarını arayan aile bir televizyon programına katılarak yardım talebinde de bulunmuştu.
vkKziohL3UG0qo57NTMWLQ.jpg

Bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen güvenlik güçleri, dün gece saatlerinde alınan bir ihbarla çalışma alanını daralttı.
b-udeDKctEa-wxSM1bv_hQ.jpg

Bir kişi cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden 49 yaşındaki M.Ö.'nün yer göstermesi üzerine 6 yaşındaki kızın cansız bedeni Feriköy Mezarlığı'nda bulundu.
HM7FUR2ynEyZI_F0Mzu9Nw.jpg

Hanilçi'nin kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nun yapacağı incelemeyle ortaya çıkacak.
tySK8YrMwU2wH7-Z5JZYXw.jpg

Kağıt toplayıcısı olduğu öğrenilen katil zanlısı ise polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
vI-BJddhvEyyPq1Ss0l8-A.jpg

Gözaltına alınan M.Ö.'nün ifadesinde "Yanıma geldi. Para istedi. Vermeyeceğimi söyledim. Peşimi bırakmadı. Para istemeyi sürdürdü. Canımı sıktı. Ben de sinirlendim, mezarlığın orada boğarak öldürdüm. Sonra üzerini çalılarla örterek cesedi gizlemeye çalıştım." dediği öğrenildi.
o17CyrUTSESaiXoeKEMKTw.jpg

HsKUrYHavkOVw5WLaCGHpg.jpg

_2IGZrCApEaFuvY5PMsXQA.jpg

Tjp0NqwYy0S8kQv7AEqIjg.jpg

KRVKiww_J0mKLKS6bTw5Tw.jpg

2BU8pLI2XEe5gWuyPeZrtA.jpg

VP8CCq00okaR2PtPGMfrvg.jpg

Qk28TUAlxkCGfWRU3h3m_g.jpg

_JLMhcbYVUynPqTLRQgEgg.jpg

Bu konuyu görüntüleyenler

Ana Sayfa Kayıt Ol Giriş Yap