• Merhaba değerli Foruma Gel üyeleri formumuza kayıt olarak sizlerle birlikte büyüyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Foruma Gel Yönetimi!

32 yıldır dede ve baba mesleğini devam ettiriyor: "Doğal boyayla çizimlerini yapıyorum"

forumagel

Admin
Konular
5,996
4 saat 17 dakika
32 yıldır dede ve baba mesleğini devam ettiriyor:

Kahramanmaraş'ta 32 yıldır dede ve babasının mesleğini sürdüren esnaf kadının, ürettiği deri çantalar rağbet görüyor.

JWQBc93HLUGokyITMn5Yvg.jpg

Tarihi Kapalıçarşı esnaflarından Çiğdem Kopar, doğal derilerden yaptığı çantaların yoğun ilgi gördüğünü söyledi.
k0jazXbyXUOslT1PRFiyFg.jpg

Kopar, "Vatandaşlarımız daha sağlıklı olan deri çantaları tercih etsinler" dedi.
2DxjA6_PckaNqS3G62gpBA.jpg

Yapılan ürünlerin tamamen el yapımı olduğunu söyleyen Kopar ,"Tarihi Kapalıçarşı'da çanta imalatı ve cüzdan imalatı yapıyorum. Sipariş üzerine de çalışıyorum. Doğal organik derileri, doğal boyayla çizimlerini yapıyorum.
2CRgwTZ5OkWnogNRAmT2bg.jpg

Derilerin üzerine yakma uyguluyorum. Zımbalı kramplı çantalarım var. Kahramanmaraş'ta el yapımı çok fazla çanta imalatı olduğunu düşünmüyorum.
zWhZ4tDUiU-Tp87A-Uo4dQ.jpg

Burada Kapalıçarşı'da bu işle bir tek ben uğraşıyorum. Burada bulunan çantalarımızın en büyük özelliği derilerin doğal olması, organik olması ve tamamen el yapımı olması" ifadesini kullandı.

Bu konuyu görüntüleyenler

Ana Sayfa Kayıt Ol Giriş Yap