Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Merhaba Değerli Ziyaretçimiz, ForumaGel ailesi seni bekliyor! 🌟 Aramıza katılarak güçlü ve samimi topluluğumuzun bir parçası olabilirsin. Burada her üye değerli, her katkı kıymetli. Şimdi üye ol, bizimle birlikte gelişmenin ve keyifli sohbetlerin tadını çıkar! Sevgi ve Saygılarla, ForumaGel Yönetimi ❤️
Yan Yana Banner

25 Nisan Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’de okullar tatil mi? Yarın deprem tatili devam edecek mi? (1 Görüntüleyici)

Yan Yana Banner
Konular
31
Yarın (25 Nisan) Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli'de okullar tatil mi, hangi illerde?

Marmara Denizi’nde yaşanan 6.2 büyüklüğündeki depremden İstanbul başta olmak üzere birçok çevre ilde etkilendi. İstanbul’da okullar ve üniversiteler iki gün tatil oldu. Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’de deprem sonrası eğitim öğretim faaliyetlerine ara verildi. İstanbul’da artçı sarsıntılar devam ederken Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli gibi ilçelerde İlkokul, ortaokul, lise eğitimi alanlar ise tatilin cuma günü sürüp sürmeyeceğini emrak ediyor. Peki 25 Nisan cuma Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’nde okullar tatil mi oldu? İşte, valilikten yapılan açıklamanın detayları…

forumagel.com 25 Nisan Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’de okullar tatil mi? Yarın deprem tatili devam edecek mi?

İstanbul ve çevre illerde Marmara Denizi’nde yaşanan 6.2’lik depremin artçı sarsıntıları yaşanmaya devam ediyor. Depremin hissedildiği bazı ilçelerde okullarda ve üniversitelerde eğitim faaliyetlerine ara verildi. İstanbul’da tatilin iki gün olması sebebiyle gözler diğer illere çevrildi. Deprem sonrası tedirginlik yaşayan vatandaşlar geceyi sokakta, okul bahçelerinde ve arabalarında geçirdi. 24 Nisan Perşembe günü Tekirdağ’da ilk, orta derece ve kreşlerde eğitime ara verildi. Kocaeli’nde ise il genelinde resmi ve özel tüm örgün eğitim kurumları faaliyetlerini durdurdu. Peki Yarın Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’de okullar tatil mi?
forumagel.com 25 Nisan Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’de okullar tatil mi? Yarın deprem tatili devam edecek mi?

25 Nisan cuma günü Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’de okullar eğitim öğretim faaliyetlerine devam edecek.Yalova Valiliği tarafından yapılan açıklamada “ resmi ve özel tüm eğitim kurumlarında 24.04.2025 Perşembe günü eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. ifadeleri kullanıldı.Tekirdağ ve Kocaeli Valilikleri tarafından yapılan açıklmada ise deprem nedeniyle kentteki ilk ve orta dereceli okullarda ve kreşlerde eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği aktarıldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaptığı açıklamada “ Güvenli alan ihtiyacı doğrultusunda, okul bahçelerimiz tüm vatandaşlarımızın kullanımına açıktır. İçişleri Bakanlığı ve Valiliğimiz ile iş birliği içerisinde İstanbul'daki okullarımız için Perşembe ve Cuma gününü tatil etme kararı aldık. Tüm milletimize geçmiş olsun inşallah." ifadelerini kullandı.

Şu an konuyu görüntüleyenler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri