forumagel
Admin
- Konular
- 10,501
- 4 saat 18 dakika

2025-MEB-EKYS sınav giriş belgeleri erişime açıldı. 2 Mart 2025 tarihinde uygulanacak olan 2025 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı’na (2025-MEB-EKYS) başvuran adayların, sınav giriş belgeleri ÖSYM sistemi üzerinden görüntülenebilecek. Adaylar, MEB-EKYS sınav giriş belgeleri adayların sınav günü yanında bulundurması gereken belgelerden biri.

2025-MEB-EKYS sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafında erişime açıldı. ÖSYM tarafından yapılan "Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı" başlıklı duyuruda "2025-MEB-EKYS: Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı" denildi.

Adaylar, EKYS sınav giriş belgelerini
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecek.
ÖSYM tarafından yapılan açıklamada; "2025-MEB-EKYS: Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı2 Mart 2025 tarihinde uygulanacak olan 2025 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı’na (2025-MEB-EKYS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, 20 Şubat 2025 tarihinde saat 14.00'ten itibaren ÖSYM’nin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecektir.
DİKKAT!2 Mart 2025 tarihinde uygulanacak olan 2025-MEB-EKYS için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır." denildi.