• Merhaba değerli Foruma Gel üyeleri formumuza kayıt olarak sizlerle birlikte büyüyebiliriz. Sizleri seviyoruz. Foruma Gel Yönetimi!

2025-MEB-EKYS başvuruları başladı (EKYS başvurusu nasıl yapılır?)

forumagel

Admin
Konular
10,501
4 saat 18 dakika
2025-MEB-EKYS başvuruları başladı (EKYS başvurusu nasıl yapılır?)

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2025 MEB-EKYS), başvuruları başladı. Adaylar, EKYS başvurularını ÖSYM'nin adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması'ndan da yapabilecek.

G5UZ1SE77U2tCHiP1xFsew.jpg

ÖSYM EKYS başvurularının başladığını duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 2 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek sınav için 21 Ocak'a kadar başvuru yapılabilecek.
uZ8pzni-10S76xfqaDrYzA.jpg

Adaylar başvurularını, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) başvuru merkezleri aracılığıyla, ÖSYM'nin adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması'ndan da yapabilecek. EKYS BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN
eYZYFh7CYUKa-92fbErj4w.jpg

ÖSYM'den yapılan açıklamada; "2025 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2025-MEB-EKYS), 2 Mart 2025 tarihinde uygulanacaktır.Sınava başvurular, 15-21 Ocak 2025 tarihleri arasında yapılacaktır.Adaylar, başvurularını 15 Ocak 2025 tarihinde saat 10.00'dan itibaren ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla yapabilecekleri gibi ÖSYM'nin adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması’ndan da yapabilecektir.
sHnXTvCxXkuLVtVxi7k9Nw.jpg

Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2025-MEB-EKYS Kılavuzu’nda yer almaktadır. Adaylar Kılavuz’a aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir. Sınava başvuracak adayların Kılavuz’u dikkatle incelemeleri gerekmektedir.Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Bu konuyu görüntüleyenler

Ana Sayfa Kayıt Ol Giriş Yap