- Konular
- 46
- Web sitesi
- forumagel.com
Merhabalar,
Bu files üzerinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yola güzel başlamıştım ve çalıştığım insanları tanıdığımdan, para kazanma odaklı değil de daha kaliteli ve bütçeli yapılarla yol almak istedim. Ancak, başkalarını tercih ettiklerini gördüğümde, "abi" dediğim kişilerin böyle bir yolu tercih ettiğini görmek üzücü. Yine de başarılar dilerim, hayatınızda her şey gönlünüzce olsun.
Bu files üzerinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yola güzel başlamıştım ve çalıştığım insanları tanıdığımdan, para kazanma odaklı değil de daha kaliteli ve bütçeli yapılarla yol almak istedim. Ancak, başkalarını tercih ettiklerini gördüğümde, "abi" dediğim kişilerin böyle bir yolu tercih ettiğini görmek üzücü. Yine de başarılar dilerim, hayatınızda her şey gönlünüzce olsun.
Hatalar ve Sorunlar
- Packet Hatası:
Oyun aktif kaldıkça, ilerleyen saatlerde packet hatası alabilirsiniz. Bu hatayı engellemek için Syseri aktif takip etmeniz ve WinSCP üzerinden düzenlemeler yapmanız önerilir. - Şaman Sistemi:
Şaman sisteminde bir hata mevcut. Şaman karakteri kendiliğinden etki (affect) oluşturabiliyor, bu da haritalarda istenmeyen davranışlara neden olabiliyor. - Dungeon Sistemi:
Dungeon sisteminde, aynı index'in tekrar atanmasıyla ilgili bir sorun yaşanabiliyor. Bu da bazen sistemin düzgün çalışmamasına yol açabiliyor.